+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

VELKÉ PODĚKOVÁNÍ MÉ MAMINCE

Nesmírně děkujeme mojí mamce, která JVN darovala 300 000,-Kč na nutné stavební práce. To, že máme 62 pejsků - 21 hendikepovaných na vozíku a stávající stav zde byl již neúnosný - všude záhony, úzké prostory atp., to víte.
Tento rok je složitější na finance - vysoké měsíční veterinární náklady, podstatně nižší dary (složitější doba a každý šetří), moje stresy, velké nervy, jak to vše uděláme.
A pak přijde dar - dar se jménem Hana Smolková a my máme šok. Teď malinko toho mého vnitřního - máma ví, že téma finance jsou pro mě hodně nepříjemné - že by mi bylo stydno, že jsem si vždy poradila, měla i tři zaměstnání. Ale také vidí, ví, že s tolika psy těžko půjdu do dalších zaměstnání - nikdo jiný pejsky nezvládne....
Dlouho trvalo najít společnou řeč - roky a roky, najít cestu pochopení, přijmout to, že je můj život prostě jiný - našly jsme a nyní je pro mě mamka velkou oporou, velkou pomocí a jen s ní mohu mít i přenádhernou zahradu, která je mojí odměnou a radostí. Mamko, díky a děkujeme moc moc.
Foto: z naší loňské akce Psí den s úsměvem - mamka vyhrála v tombole - pak darovala. I letos mamku potkáte - 11.6. bude ve stánku JVN