+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

Domov EFEF - aktuálně máme v JVN péči 70 rafánků, 29 na vozíku a nové prostory velmi akutně již potřebujeme

Kamarádi, vy, kteří sledujete naši cestu, největší naše rozhodnutí - v katastru jsme již zapsáni jako majitelé.
Cesta byla dlouhá, náročná, ale společně jsme to dali. Děkujeme moc!!!
Jsme transparentní a je pro nás důležité, abyste o všem vždy věděli a nevznikaly trapné zákulisní řeči, i když - tomu se asi vyhnout nedá.
Uhradili jsme: ze sbírky Donio 2.5 mil., z vlastních prostředků 5.16 milionů a plus jsme si ještě museli vzít hypotéku 3.84 mil. JVN nemá možnost ani úvěru, ani hypotéky, proto je vše na fyzické osoby: Petra, Jiří a zaručila se za nás moje teta Lada - znáte ji mnozí z našich setkání a až hypotéku splatíme, její podíl 1/5 bude převeden.
Sbírka na Donio zde: https://www.donio.cz/domov-pro-hendikepovane-a-stare-pejsky
Stále běží a bude aktivní nadále. Budeme moc rádi, když se ještě nějaká částka vybere.
Stěhování je naplánováno na květen 2023. Pokud bude dříve, budeme jen rádi.
O všem vás budeme včas informovat.
Zdali máte jakékoliv otázky, směřujte je na nás. Věříme však, že všichni JVN kamarádi tento náš projekt s láskou podporují a ví, že za námi je od roku 2014 kus poctivé práce.
Děkujeme moc!!!!!
Závěrem dodáme, že ač je v současné době v nemovitosti mj. wellness, tak toto tam skutečně nezůstane, nekupujeme nemovistost pro nás lidi, ale pro pejsky. Jak jsme četli, že nám jde o luxus. Celá spodní část bude pouze psí. V horní části bude ošetřovna naší paní doktorky Zuzky, místnost na rehabilitace. Pro nás dva, Petra a Jiří, zůstane obývák a ložnice a pro moji maminku ložnice, jezdí pomáhat přes víkendy - je totiž stále hpp zaměstnaná a JVN nemalými částkami podporuje, na dům darovala přes milion.