+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

Zdravíme z JVN

Právě nyní, venku nám mrzne, tak se hřejeme u krbu.
Včera jsme dostali "velmi milé" zprávy o tom, jaký je JVN byznys, jak si žijeme v luxusu, že máme milion na účtu, že jsme pokrytci a další takové nominace.
Řeknu pouze toto, je mi stydno za takové lidi, že mají takovou drzost, mj.jsme od této rodiny přijali nalezeného psa.
Pojďte si to zkusit na jeden den, po hodině utíkáte. Je to zápřah 24 hodin, celý rok, bez jediné dovolené. Máte horečku, no a co, pejsci potřebují péči, chcete jet s manželem na výlet? Jediná letitá dobrovolnice, Hanka, to zvládne a má k sobě dvě velké dcery a to lítají. A jsou tady den. A odjíždí ko. Máme peníze na účtu? Víte, jaké to jsou nervy, strach a obavy, že nebudou, máme 60 psů, staré, hodně nemocné, hendikepované, platíme i 170 tis měsíčně za veterinu. Kdo si myslí toto, pojďte si to zkusit. A ten luxus? Jaký luxus, proboha, je to čistota a obyčejné věci z bazaru. A majetek, je můj, rodinný, ne JVN. Že žádám o ubrousky? Ano, jsou pro pejsky. Že si hrají na světici, to rozhodně nejsem, jsem rázná, ostrá, přímá, stručná a upřímná. Dělám vše pro pejsky.
Také je vám tak někdy smutno z lidí. Mně ano, hodně. Vím, že JVN má pevnou a úžasnou základnu báječných lidí. Za vás jsem za ty roky moc vděčná, moc. Ale tito lidé jsou jen plní závisti, nemocní a labilní a je jich bohužel tolik. Jdu nakrmit hladovce, už totiž opět křičí. ?
Díky vám všem. P. JVN.