+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

Lukáškovi přišly poslední výsledky krve z Německa

Nepotvrdilo se autoimunitní onemocnění, RA, nic. Tzn.s největší pravděpodobností je jeho stav způsoben velmi špatnou výživou, nulovým pohybem a celkově zanedbáním péče, vypadá to, že byl pouze někde zavřený. Tak přece jen byl nalezen v igelitce, vyhozen jak odpad, to milující páníček neudělá, že jo.
Shrneme si, co mu přesně je, abychom se vyvarovali názorům, že ho máme utratit: má cca 3 roky, osteomalacia, rachitida a dysplazie loketních kloubů (to se sice řešit operativně dá, ale ne v jeho stavu, kdy nemá jediný sval). Laicky řečeno je měkká gumička, kdy cítíte každou kostičku a její pohyb.
Řešení - kvalitní strava, doplňky, denní chůze a tím osvalení. Bolesti nemá. Je veselý, hravý, velmi snaživý a chodí rád. Papá s velkou chutí. Každý den ujde o pár krůčků dále a má z toho radost. Není to žádný chudák. Štěká, rozčiluje se, vynucuje mazlení. Chce žít. Jeho veškeré orgány, srdce, ledviny, játra atd. jsou v naprostém pořádku. Takže není jediný důvod Lukáška nechat uspat, snad to už chápou všichni. Vůbec nerozumím, jak se v posledních dnech vyrojilo tolik FB rádců, kteří nic neví, nemají veterinárních vzdělání, praxi, jeho lékařskou kartu, ale zato ví, jak trpí a my ho trápíme. A ano, rozčiluje mě to. Zde připojuji video, jak statečně chodí:  https://www.facebook.com/1494158404138293/posts/3007800559440729/