+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

Kamarádi, ano, posíláte nám tento inzerát

Už je vás více jako sto za jeden den. Děkujeme. Stačí si pročíst komentáře a věděli byste, že paní Vlaďka primárně oslovuje JVN, když jde o jezevčíka. Tak se stalo i v tomto případě. Nestačí jen klik klik a je splněno. Oni se postarají. Nepostaráme. Nemáme jak. Nemáme kam dát dalšího pejska, který není vhodný do smečky. Už teď máme veselo se samci, když Jasmínka hárá. Také máme slíbený další příjem a zase starý samec.... Značně jsme překročili hranice, ano, dáváme to, jak říkáme s úsměvem, ale ale ale. Víme, že nezachráníme všechny. Ale vy můžete. Každý z vás může. My rádi vše uhradíme, paní Vladimíra toto také nabízí. Ale je nutné najít ZODPOVĚDNOU dočasnou péči. A ne takovou, která si klade podmínky typu, musí být kamarád s mým psem, musí být kastrovaný, musí mít rád moje děti. Musí, musí, musí. Ten pes je rád, že ještě žije. Je nechtěný, nemilovaný, děsně nemocný. A to, jaký je... Vždyť to nikdo z nás nevíme. Ani my nikdy nevíme, když od vás bereme vašeho psa, jak se bude u nás chovat. Lidé. kolikrát tak lžou...
Takže můžete pomoci, zodpovědně, vědomě, ale zajisté s rizikem, že pes může vrčet, může se ohnat, i kousnout, může vám počůrat váš nový koberec, pokakat celou chodbu. Může vše. Ale také nemusí. Hledá se prostě člověk, který toto vše ví a uvědomuje si toto vše.
A jo, pokud jste toto dočetli, tak bezvadné, po dnešku máme pocit, že lidé jen koukají na obrázky. Prosíme, bráno s odlehčením dnešní doby, neberme osobně.
Pejsek stále nemá NIKOHO domluveného. Změníme to? Díky, díky. JVN.
A jiné spolky v ČR ne. Vladimíra oslovila desítky. Nemají místo nebo neberou SK pejsky.