+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

Děkujeme moc za podporu. JVN

A je to tady! ? SBÍRKA NA POMOC PEJSKŮM ve spolcích Jezevčíci v nouzi z.s. a HAFo naděje, spolek  je tu!!!?❤️
Asi se stane pomalu tradicí, že se únor stává měsícem, který pro mě už není nejméně oblíbeným z celého roku. Nejen protože od roku 2017 slavíme výročí naší svatby, budeme ale opakovat loňský úspěch sbírky na pomoc pejskům, který věřím, že společnými silami bude ještě úspěšnější. ? Je vás tu za poslední rok o nějakou tu tisícovku více a já věřím, že sledující této stránky jsou jen lidé se srdcem na dlani. ?
Proto právě nyní vyhlašujeme sbírku na pomoc opuštěným pejskům, kteří si zaslouží co největší péči, kterou jim společnými silami můžeme dát. Letos vybíráme na Jezevčíky v nouzi a HAFo naděje. Na tyto účely OTEVÍRÁME NÁŠ TRANSPARENTNÍ ÚČET:
2353965560/5500
do zprávy pro příjemce pište své jméno a příjmení, pokud chcete být zařazení do losování o výhry!
Celá sbírka bude probíhat od 7.2. Do 20.2: a pohyby na účtě můžete sledovat zde: https://www.rb.cz/en/obligatory-published-information/transparent-accounts?path=transactions&name=Citizen%20of%20the%20Czech%20Republic%20-%20private%20businessman&accountNumber=2353965560.
Po skončení akce celý výtěžek vydělíme dvěma a každému spolku pošleme na jejich transparentní účty polovinu vybrané částky + malou pozornost od firmy JK Animals. ❤️
A protože si vážíme každého z vás, kdo měl to ❤️ přispět a i když víme, že to většina z vás pro tyto účely nedělá, přesto bychom my rádi projevili vděk nad tím, že tu jste s námi a zapojili se. Proto tu máme následující odměny, které mohou vykouzlit úsměv na rtech někomu z vás. A o co tu půjde???
Přichystali jsme si pro vás odměnu pro nejvyšší finanční příspěvek a po skončení akce losovačku o milé výhry! ?
Po skončení celé akce vybereme toho z vás, kdo poslal nejvyšší částku a odměníme ho originálem obrazu (fotka v komentáři), který byl mojí první kresbou, který odstartoval éru portrétů pastelkami a který zapříčinil to, že jsou nyní portréty právě pastelkami nejoblíbenější téma, které díky vašemu zájmu i učím na svých kurzech. Je to velmi zásadní milník v mé tvorbě, který je už nyní sběratelským kouskem, který se nebude opakovat, protože už doma žádný takový nemám. Můžete se těšit na kresbu štěněte německého boxera na formátu 30 x 40 cm, usazeném v bílé paspartě. A to za to stojí! ❤️
Malá technická: Pokud přijde z jednoho účtu od jednoho člověka více příspěvků, můžeme je i sčítat, ale prosím, nejedná se o dražbu, ať se z toho nezblázníme ?.
A losovačka:
Podmínky účasti je minimální finanční dar v hodnotě 100 Kč.
Po uzavření sbírky budeme losovat mezi všemi dárci, kteří do akce přispěli alespoň minimální částkou 100 Kč a ty odměníme vylosovanými cenami. Těšit se můžete na dárky od nás v podobě reprodukcí obrazů a podepsané knihy. Od firmy JK Animals se můžete těšit na deset balíčků s dobrotami pro vaše pejsky ?, další podporu jsme dostali od Danielky Břuskové, která háčkuje kouzelná zvířátka a Magifešn, kde se vymýšlí geniální nápady a ty se poté tisknou nejen na trika a plecháčky. A naší akci podpoří několika krásnými hrnečky! ?
Losování bude zveřejněno formou videa zde, na instagramu a ve stories. Výherce nejvyššího příspěvku i losovačky následně na této stránce jmenovitě vyzveme ke zkontaktování skrze email, abychom vám mohli vaše výhry rozeslat. Nezapomeňte do zprávy pro příjemce uvést Vaše jméno a příjmení. Děkujeme! ❤️
Bylo to dlouhé, ale věřím, že to stálo za přečtění. Protože, jak už víte, já to ve stručnosti neumím. DĚKUJEME, že tuto akci podpoříte a uděláme tak jeden velký dobrý skutek. Věřím v naší sílu, protože jsme prostě nejlepší. Vy jste nejlepší!❤️ Za nás a jménem všech pejsků moc děkujeme za vaši podporu, ať to bude dar finanční, milý komentář nebo propagace sdílením. ❤️
Krásný den vám všem!
Vaši Nikol & Lukáš, Portréty zvířat
www.portretyzvirat.cz