+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

Kamarádi, proč některým vadí realita?

Přece si nemyslíte, že je to u nás stále s úsměvem, jako má právě teď náš Korfíček.
Ano, my vše musíme zvládat, děláme vše pro to, aby to s úsměvem bylo. ALE! Máme v péči, staré a hodně nemocné pejsky. To je realita. Pro tyto pejsky děláme 24 hodin 365 dní vše možné i nemožné, aby byli šťastní. A to, že mají pejsci i špatné dny, že zvrací, že mají průjem, že dostanou mrtvici, že kolabují. O tom bychom měli mlčet? 90% našich fotek a videí jsou veselé, ale někdy si dovolíme ukázat realitu. Jako dnes Lukáška. Že má smutné oči, že zrovna zvracel vodu. Že je ta fotka pro některé oči nevhodná a nežádoucí? To snad není naše práce? To není JVN, to JVN, které vy podporujete a fandíte? Přesně to je JVN. Poprat se s tím, okamžitě zařídit pomoc veterinářky Zuzky, bojovat o život a dát naději. Přece o tom naše poslání je. Vy vidíte výsledek naší činnosti, šťastné rafany. Koho se náš příspěvek dotkl, komu tak vadil, kdo tak litoval Lukáška, že ho ještě fotíme.... No...tak si uvědomte jedno, Lukáškovi byla okamžitě, za 30 minut od pozvracení zajištěna veterina, byl kompletně vyšetřen, dostal potřebné injekce.
On nebyl přes den apatický, chodil, byl s námi na zahradě, štěkal efef, jen dnes nejedl a až odpoledne se poprvé pozvracel. Je šílené, co musíme neustále vysvětlovat. Obhajovat se, obávat se, zda někoho fotka nepohorší a nebude litovat pejska v naší péči. Litovat...
Život. To je život JVN.
Lukášek nyní sám pije, má speciální směs ve vodě, aby nebyl dehydratovaný, nezvrací. Odpočívá. A ano, zrovna teď není veselý, ale to ani my ne. A ano, spíme u něho. Naši pejsci s námi žijí, nebo my s nimi, každopádně nejsou nikdy sami. Nikdy.
Dobrou noc. A kéž klidnou. Nic jiného si nepřejeme.