+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

Alžbětka má po operaci

Podstoupila částečnou mastektomii (důvod nelze přehlédnout), kastraci (nádor na vaječníku), revizi zoubků (bolely ji). Vše zvládla naprosto bez komplikací, je již vzhůru a odpočívá. Večer pojede domů.
Druhá lišta a odstranění nádoru z pochvy ji ještě čeká. Až se zcela zotaví.
Vzpomínáte na její příjem a velmi nechutnou diskuzi o tom, že 17-letou fenku s nádory máme utratit a jak moc se u nás bude trápit odloučením od rodiny? Byla to diskuze několika lidí, kteří paradoxně také zachraňují psy, dost mě to obohatilo a posílilo a uvědomila jsem si mnohé. Protože za ty roky JVN záchran staroušků a ochrnutých VÍME a máme zkušenosti a naše paní doktorka Zuzka VÍ, co a jak dělá a proč to tak dělá. A to, že někdo tomu nevěří, jeho lékař to nedělá, neudělal by, tak ne, ale u nás paní doktorka dává naději na život.
Moc děkujeme vám všem, kteří nás podporujete a věříte naší péči. Ono se stačí podívat na stovky videí a tisíce fotek, ty jsou jasným důkazem spokojených rafánků.
Alžbětka je generál, stále veselá babča, úsměv od ucha k uchu a jak není po jejím, tak to máte slyšet. I kápo Oliver balí kufry a bere kramfle.