+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

NOVÝ PŘÍJEM JVN - MAREČEK

14.4.2022 jsme do naší péče přijali tohoto malého chlapečka. Před pár dny ho srazilo auto a zůstal bez pomoci. Naštěstí holky ze slovenského spolku OZ Priateľ Pes, Štúrovo pejska vzaly a zajistily mu první pomoc na veterině, byl stabilizován a bylo doporučeno cete/mri. Holky s námi spolupracují a i v tomto případě oslovily nás, zda máme místo....
Upřímně, ještě včera ráno jsem si říkala, že další pejsky neberu, že finance máme na dva měsíce, že je složitá doba a příspěvků je podstatně méně a více mých stresů.... ALE. Copak jsem ho mohla nechat bez pomoci. Takže bez váhání jsem odepsala ANO. A začal kolotoč hledání převozu.
Ihned jsem kontaktovala naše skvělé odborníky, kliniku MVDr. Nejeze. Pejska by přijali, bohužel jsou svátky a pan doktor by v případě nutnosti operace operoval až za 3 dny... Víme, jak je důležitý čas. Co teď?
V pozdních večerních hodinách píši paní Vladimíra Buri Kováčová , zda může pejska převézt a zda má možnost ho dostat na kliniku Neurovet, kde mají plné nutné vybavení a mohli by operovat. Víte co, také neváhala ani vteřinu a ihned volala MVDr. Palušovi a dostala termín dnes. Paní Vlaďka dnes od holek pejska převzala a frčela s ním do Trenčína. Ještě čtete? Takovou pohádku málokdy píši.
Takže má po vyšetření, výsledky doplníme zítra. Každopádně není to stav k operaci. Sice zatím nechodí, ale je šance, že bude. Má otok/sraženiny.
Nyní je stále na cestě. Na přechod pro něho jela naše Marcelka. A vezme ho k naší paní doktorce Zuzce.
Ještě jsme vám neřekli, dostal jméno MAREČEK. Sice zatím nechodí, nečůrá, je celý bolavý, má velké záněty, ale už teď víme, že bude lépe. Musí.
Co říci závěrem, kéž by takto fungovaly všechny spolky. Vlaďka od rána zařizuje na SK straně náš nový příjem a doma má sama nad 20 psíků. Stačí říci "děkuji"? Ano, stačí. Je upřímné. Marečku, dostal jsi šanci.
Jak nám bude zaslána vet.zpráva z mri a dalšího, doplníme. Platba bude hrazena dnes z našeho JVN účtu v eur, 456 eur, zda si pamatuji dobře.
Všem velké díky.