+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

ALŽBĚTKA R.I.P.

Ano, tento měsíc nám vzal nemocné staroušky. Ani nevím, jak psát, další umřel....další babička. Nějakému uděláme i poslední dva tři roky krásné a někdy nám čas řekne, dost. ALŽBĚTKA u nás byla 4 měsíce. Ale ty 4 měsíce si užila, měla v lednu dostat poslední injekci...U nás byla aktivní, říkala jsem vždy, Bětka nebude sedět v koutě a také to platilo, slyšet ji bylo na konec zahrady a že je velká... Teď je ticho. Nevolá nás.
Když se v únoru zbavila více než kilového nádoru, tak se jí tak ulevilo, že doslova běhala s námi na zahradě. Veselá, usměvavá, oči zářily. Mohli jste vidět na videích, kdy byste ani její věk nehádali. Měla krásných 17. Těšili jsme se na oslavu 18. Už neoslavíme, už nikdy neuvidím ten její výraz štěstí, kdy Jiří přijel z práce, to bylo její, ona musela vítat první. Je zvláštní, jak se pejsci tak rychle napojí na člověka a máte pocit, že je s vámi celý život, roky... Že se prostě znáte.
Alžbětko, jsem vděčná za čas, který jsi u nás dostala. Nyní jsi krásnou hvězdou v souhvězdí JVN. Jsi a budeš s námi navždy.
Příčina úmrtí: akutní selhání srdce.