+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

Páteční myšlenka

Říkává se, nikdy se nezavděčíš každému. To, že je mi názor jiných, co se týká mé osoby, ukradený, je všeobecně známo. Ale za JVN pejsky se doslova biju. Ano, vadí mi, že si někdo dovolí napsat, že trpí, že jsou trápeni, smutní, že by měli být utraceni. Že jsem úchyl, magor, debil, včera jsem byla i mnohem vyšší level nominací. Ať jsem. Ale můj názor, že i stáří a hendikepovaní si zaslouží život je a je to má nejvyšší hodnota a za tu se budu klidně prát. Že se vám to nelíbí, ať, ale proč máte potřebu psát tak odporné komentáře? Dotýká se mě to, hodně, chce se mi řvát, tak řvát.
Ano, ano, většina JVN pejsky milujete, také pro vás točím videa, dávám fotky, abyste viděli, aby se vás dotklo to jemné bytí. Pro vás.
Pak se objeví ti druzí, stovky zpráv, vulgarit, vyhrožování. A opět si pokládám otázku, chci toto. Být neustále někým atakována, někým, kdo v životě hendikepovaného psa neviděl, v JVN nikdy nebyl, nezvedne zadek a nepřijede do Haly, aby viděl tu realitu jejich "trápení".
Vy mi napíšete, zablokujte takové, ale je to cesta? Zařídí si jiný profil a vyhrožují dále. Dokola. Pošlu na vás KVS, pes nemá mít plenky, pes je pes a vy zvrácená.
Proboha! Milionkrát jsem vše vysvětlila, ale ale ale. Celý můj život jsem s láskou dala a dávám jim. 24/7 v roce. Ani vteřinu nejsou samotní. Když někam musím, výjimečně, je s nimi Jiřík, nebo Hanka s holkami. Mají tolik péče, jako mnoho psů ne. Jsou s námi stále. Umazlení, výsmátí a spokojení. Pak nějaká truda napíše, jsou na videu smutní, ta jejich smutná očička, vím, že je to divadlo, je to vše jinak. Jak jinak? Jak? Že bych na video udělala pořádek, nadopovala psy a točila je zfetované? Je to váš svět, vaše vnímání. Vždyť k nám chodí tolik lidí, setkáváme se v Hale, kde jsou všichni, kdyby byli jakkoliv utrápeni, tak by JVN už dávno nefungovalo. Že by závist, že někdo to umí? Že dokáže milovat pejsky a zároveň vše řídit, mít vlastní dům, mít pořádek, mít rodinu, zvládat zahradu? Nebo co to je.
Ve světě je tolik zlého. V JVN mikrosvětě držíme klid a pohodu. Snažíme se mít úsměv i v těch nejtěžších chvílích a prostě jen žít.
Kamarádům děkuji. Dnes už jsem musela.
Včerejší diskutující u středečního videa pyžamaků jsem zablokovala.