+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

Divočák ROSTÍČEK je uvolněný do adopce

10 měsíců, 6kg, typické divoké aktivní stěně.
První měsíce žil ve velmi nevhodných podmínkách a toto ho bohužel dost ovlivnilo. Když k nám přišel, byl neuvěřitelný vyjukaný bojínek. Strach, zejména z mužů stále přetrvává, ale na jídlo a mlsky se vždy nechá přemluvit. S ženou najde cestu okamžitě, s dětmi také. S pejsky je naprosto nekonfliktní, kamarád, s mladými si neustále hraje a dovádí, je živé stříbro.
Potřebuje hodně a hodně času! Tzn. hledá pouze trpělivou rodinu. Jak uvěří, může trvat několik týdnů, ale i měsíců, je bezvadný parťák. V situacích, které nezná, štěká a utíká - couvá - bojí se. Je celkově více uštěkaný, ALE je mladý a všemu se teprve učí! Určitě je nutný rodinný domek s pevně oplocenou zahradou, aby si v klidu mohl zvykat na novou rodinu, učit se s nimi chodit na vodítku v bezpečí zahrady. Má mimo zahradu dvojí jištění.
V bytě nic neničí. Adopce - pouze jako rovnocenného člena rodiny. Ne do kotce na zahradu, ne na chodbu.
Hygiena je a u nás 100 % s občasnou nehodou, spíše značkováním.
Baští konzervy a granule Marp a JK Animals.
V autě jezdí bez problémů v přepravce.
Neužívá pravidelně žádné léky. Je zcela zdravý.
Hematologie, biochemie, sdma, T4, Snap 4dx - veškeré hodnoty má v normě. Moč ok. Rtg, sono ok.
Je kastrovaný, je kompletně očkovaný i přeočkovaný - DHPPi+L4, Rabies, KC, je čipovaný (čip registrovaný v Národním registru), odčervený, ošetřený spot on Vectra.

Zde body postupu adopce: https://www.facebook.com/jezevcicivnouzi1/photos/a.1572669016287231/2391014971119294/?type=3&theater
Zájemci o jeho adopci, pište, prosíme, pouze na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

V péči JVN Petry - Droždín