+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

Pan Efef

Včera jsme na FB dali video, jak Efefák komunikuje, hraje si s Bohouškem. Tolik negativního jsme dlouho nečetli. Chudák, mrzák, umírá, podvyživený, mele z posledního, trpí, má se utratit a mnoho dalšího. Někteří šli mnohem dál, i po vysvětlení začali být vulgární, tak byli zablokováni.
Takto se chováte i k postiženým lidem? Nebo pes je méněcenný?
Lukášek netrpí, nemá bolesti, je prostě jen moc nemocný. Má za sebou milion testů, příčinu nevíme, ani z testů. Je pravděpodobně výsledek množení a nulové kvalitní stravy. Nemá pevné kosti. Je gumový, křehký, nechodí normálně. Ale věřte, že člověka, který mu nesedne, i hryzne, není pes co přežívá!
Taková hovada, co včera psala, tak ho vyhodila v pytli do kontejneru! Ano, našli ho v popelnici a jen s rychlou pomocí, kterou dostal, dnes žije.
Proč nejsou lidé lidmi? Proč máte potřebu být tak odporní a zlí jen pro to, že neznáte, nevíte, jste liní si přečíst starší informace. Jak můžete žít sami se sebou.
JVN určitě nepodporuje týrání psů, těžko bychom nechali trpět psa a ještě ho natáčeli na video. Mnozí jste pana Efef viděli na Setkání, chovali jste ho, mazlili, trpěl snad, ne! Vaše neuvědomost vás neomlouvá, tu zlobu máte v sobě.
Lukášek je moc nemocný, ano, ale netrpí, je šťastný a dokud bude ok, bude s námi! Je mladý, má pět, jen neměl štěstí.