+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

NOVÝ PŘÍJEM JVN - Amálka

4.7.2022 jsme do naší JVN péče přijali kilové 6-týdenní klubíčko. Dostala jméno AMÁLKA. Žádné neměla.
Jak se k nám dostala? Její majitelka ji přišla uspat. Naštěstí paní doktorka Janošovská z Milovic toto neudělala, majitelce sdělila, že zařídí adekvátní péči u nás.
U nás nerozhoduji o příjmu pouze já, ale vždy musím mít souhlas paní doktorky Zuzky, ona musí mít časovou kapacitu, zejména když se jedná o složitější stavy.
Naše paní doktorka Zuzka souhlasila a tak pan František pro prcka jel.
Přijeli v noci. Primární info bylo,že spadla z gauče a má nohu zlomenou a má mít tři týdny.
Dnes ráno podstoupila kompletní vyšetření u Zuzky pod dohledem ortopedky, paní doktorky Ivy Trojanové
Má určitě 6 týdnů, baští sama štěněcí paštiky, takže žádné mlíko.
Opětovné rtg s výsledkem - má luxovanou vřetenní kost. Bohužel nahodit zpět nyní nelze. Nohu má mít bez bandáže, v pátek opět rtg, v jakém stavu noha bude a dle toho opět zkusí nahodit. Pokud se nepodaří, je možná zajisté operace. S tím paní ortopedka počítá a dle pátečního rtg se s paní doktorkou Zuzkou rozhodnou.
Abychom uvedli realitu, tyto stavy se u nás v ČR skutečně utrácí. Lidé nechtějí mít pajdavé pejsky a dát finance na léčbu.
Věříme, že vy, naši JVN přátelé, takové smýšlení nemáte a souzníte s naším rozhodnutím, dát Amálce šanci a naději na život. Zdůrazňujeme, že pokud někdo napíše něco negativního, bude okamžitě z naší skupiny vyhozen.
Amálka s chutí baští, bolesti dle toho, jak dovádí, hraje si a je spokojená, nemá. A hlavně je doma u paní doktorky Zuzky, tzn.má tu nejdokonalejší péči.
Amálko, to dáme.
Děkujeme, že doktorky, Zuzka i Iva, ač mají obě dovolenou, tak ani jedna neváhala. Ani jedna!
Slova o adopci nejsou aktuální vůbec.