+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

DŮLEŽITÉ JVN INFO

To, že je situace celkově na prd, pociťujeme všichni. I v JVN jsme museli přistoupit na velké změny. Zda to tak bude únosné, zda to vše úplně sama dám, nevím.
Každopádně jsme transparentní, tzn.vás informujeme o každém kroku.
Marcelka již není zaměstnanec JVN. Ukončeno k 30.6.2022 . Dohodou.
Já, Petra, to samé. U mě bude DPP, tady je max 10 tis. hrubého. Ještě že mám manžela a maminku. To je info pro lidi, kteří si myslí, jaké terno je pracovat 365 dní nonstop bez dovolené. Ale jak dědeček říká, nějak bylo, nějak bude.
Pan František je hrazen z ÚP.
Každý měsíc je nutné mít na účtu 200 tis., kompletní provoz. Neustále se stresuji, zda bude. Úpravy stavební pro potřeby pejsků děláme primárně ze svých peněz, resp.rodinných. Teď poslední bude hrazeno i z JVN.
A ano, najdou se tací, kteří napíší, proč máte a stále držíte 60 pejsků, no, dáváme jim naději na život. Ale ano, pokud to nepůjde, tak JVN nebude. I takové možnosti jsou, bohužel. Musíme zabezpečit veterinární péči a s tolika nemocnými je složité "ušetřit", spíše nemožné.
Měli jsme plány jiné, s maminkou a Jiříkem jsme pořídili nemovitost 2* větší, zaplatili velký projekt na stavbu nového JVN, místo, kde je voda, kde je odpad, kde nejsou problémy...a přišla Ukrajina a ceny a vše jsou naprosto jinde. A naše sny, plány jsou....život.
Teď máte kousek i té mojí reality, kamarádi ví, že mě vše moc trápí, přátelé JVN pochopí a chápou a ti, co mě nemusí, tak se mohou usmívat, že ne vše mám růžové.
Děkujeme za podporu a kéž to dáme.