+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

BOHOUŠEK R.I.P.

Dnes mi puklo srdce.
Odešel největší pan pes. Odešel jsi ty, bojovník, statečný král. Odešel TEN Bohoušek. Ano, ten, za kterého jsme od prvního dne bojovali a vlastně stále bojuje náš pan advokát.
Kdo nezná jeho příběh, nezná JVN.
Když v prosinci 2019 napsal Aleš, našel jsem totálně zbídačeného psa....přijela k nám na kliniku troska, mrtvý pes, odepsaný a nemilovaný. Začal kolotoč. Kolotoč šmejdů, starosta Hnátnice, který sprostě lhal, majitelé, kteří lhali, PČR, KVS...My jsme tě nedali, nám šlo o tvůj život. O tebe!
Vše jsme ustáli, i ty šmejdy, doktorku z KVS Pardubice, která podala na mě TO a přijela si pro mě PČR v sobotu k výslechu...
Vše! A víš co, Bohoušku, vše bych do puntíku udělala znovu. Ničeho nelituji. Ty necelé tři roky s tebou za to stály. Poznal jsi domov, kde tě všichni milují. A ty jsi lásku dával na tisíckrát více. Byl jsi jen můj, princ, král, vše. Tvůj úsměv.
Dnes se ti zhoršil stav natolik, že Jiřík vyjel na kliniku, kde jsi mu usnul v náručí. Klidně. Mrzí mě,že jsem nemohla já. Ale víš, tolik pejsků...ale víš, že tě budu mít v srdci navždy. A ta nejkrásnější hvězda v souhvězdí JVN je ta tvá.
Kamarádi, vám všem, kteří jste při nás celé roky stali, podpořili jste nás, děkujeme. A vy, kteří jste nám házeli klacky pod nohy, podávali TO, vám přeji to, co si zasloužíte, Bohoušek na to dohlédne. Teď bude největší Anděl, který bude ochraňovat JVN. Děkuji doktorce Zuzce, která se moc snažila ho vrátit zpět do života. Bohužel máme náš čas tady daný a ten neukecáme.
Bohoušku, Bohoušku.