+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

NOVÉ PŘÍJMY JVN

19.8.2022 jsme přijali do naší JVN péče dva pejsky. Nepatří k sobě, jen se sešli na převozu.
Starý, vpravo, dědeček bude mít 17. Byl v útulku, kde nebyl příliš šťastný a proto jsme byli osloveni, zda může k nám, čekal několik měsíců...ale dočkal se. Dostal jméno ELIŠA.
Druhý kluk, mladý, na foto vlevo, má 4. Před 14 dny ochrnul, jeho majitelé přišli na veterinu a po vyslechnutí informace, trvalé ochrnutí, na veterině zůstal k utrácení. Zajisté toto veterináři neudělali, oslovili holky záchranářky, ty nás a je u nás. Nemá žádnou citlivost. Bez možnosti operace. Dostal jméno KVÍDO.Již jsme mu objednali vozík u ortopet.cz. Dojde v týdnu.
Oba jsou nyní na klinice u paní doktorky Zuzky. Zítra podstoupí kompletní vstupní vyšetření, výsledky doplníme.
Ráda bych zde, co možná nejstručněji, řekla pár bodů.
1. Paní doktorka Zuzka zůstává po pracovní době, bude v sobotu, aby kluky mohla vyšetřit a poslat do JVN. Nikdy nejdou pejsci do smečky bez kompletního vyšetření. To až někdo bude opět rýpat do výše faktury za veterinární péči a že se paní doktorka snaží jen pro peníze.
 Na to řeknu jen jedno, fuj. Paní doktorka Zuzka JVN nepotřebuje, ale JVN ano. Bez ní bychom mohli vše zabalit.  
2. Proč přijmeme tyto pejsky a ne psa od vás, když vy tak dlouho čekáte na umístění. Víte, jak to chodí, JVN není nafukovací, já nemám 100 rukou. Musí se uvolnit místo, adopce/smrt. A pak rozhodujeme na základě mnoha faktorů a ano, akutní stavy bereme přednostně. Staré, hendikepované. A ano, nebereme mladé agresory, které vám zakousli kočky, napadají vás a jiné psy. Nejsme na toto zařízeni. Staré hodně problémové máme a není to wau, to nám věřte.
3. Pokud jste dočetli až sem, velmi děkujeme a uvítáme vaši podporu na náš transparentní účet 2300759229 / 2010
Prostřednictvím tohoto účtu přijímáme dary na naši činnost.
Velice děkujeme. JVN.