+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

ARTÍK

Ano, je stále hospitalizovaný. Jeho stav byl několik dní kritický. Infúze, injekce.
Jak byl masivně začervený a k tomu obrovský zánět střev, rovněž nelze vyloučit genetický problém s trávením (velmi pravděpodobný), po nasazení tbl. v minulém týdnu došlo k rapidnímu zhoršení, žaludek byl hodně podrážděn a přestal zcela jíst. Zvracel. Musel tedy opět vše injekčně a infúze...A my se doslova modlili.
Včera se poprvé s chutí najedl. Žádný průjem, žádné zvracení. Dnes už vypadá jak aktivní zdravé štěně, baští s velkou chutí.
Nadále však zůstane hospitalizován, dnes budou ukončeny infúze, přejde na injekce a až poté tbl. A až poté, zda bude 100% fungovat s tbl., bude moci být propuštěn do domácí péče.
Zde vidíte, jak náročná péče je o jednoho maličkého prcka. A tolik zbytečného s jistými lidmi, kteří ho chtěli hned teď adoptovat. Malej bojoval o život, ale oni ho tak chtěli.
Opět moc děkujeme naší paní doktorce Zuzce, která se o Artíka nonstop stará. A ne, není to její povinnost ho mít přes víkendy, svátky. Vařit, krmit. Tímto ji trapně nechválíme, tímto sdělujeme fakta.
Děkujeme všem, kteří mají upřímný zájem o Artíka a myslí na něho a denně se ptají na něho stav. Děkujeme. Nyní, tedy kéž a snad, můžeme říci, dá to.