+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

JVN odpovídá

Dotaz paní Jitky Kubišové: Z příspěvků z JVN je skoro denně zpráva o nějakém lékařském výkonu. Na veterinární kliniky jsou přitom velmi dlouhé čekací lhůty a jejich kapacity jsou přetíženy. Proto je i "zvláštní", že JVN má místo vždy i pro extrémně staré pejsky.
S paní doktorkou JVN, MVDr.Zuzanou Weinlichovou, www.veterina-zuzka.cz, spolupracujeme přes šest roků. Nový příjem - vždy po domluvě a jejím odsouhlasení. Plánované zákroky mají stanovené termíny a rovněž čekáme na termíny. Pokud je akutní stav, zajisté JVN pejsky přijme, ošetří, případně operuje. Ale to je snad naprosto normální a nespatřujeme v tom nic zvláštního. Ba naopak by si z této veterinářky měli vzít mnozí příklad. Když je akutní stav, je pro naše pejsky v noci, víkendy, svátky a proto je JVN veterinářka.
Že jsme na veterině téměř denně, ano, máme aktuálně 61 pejsků, staré, nemocné a hendikepované, ti mají náročnější veterinární péči.
Veterinární péče je hrazena měsíční fakturou. Kde je vypsán vždy pejsek a úkony. Každý, kdo má zájem, fakturu má k dispozici. Ceny máme zajisté podstatně nižší nežli běžní klienti. Jde o velmi vstřícný krok paní doktorky, ne povinnost.
Máte-li další dotazy. Rádi zodpovíme.
Korfíček byl nádherně vyfocen na akci Běh pro útulky.