+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

Létající Evženek děkuje moc moc vám všem

Kteří jste přispěli na Donio sbírku zde: donio.cz/domov-pro-hendikepovane-a-stare-pejsky
Tato doba je pro mnohé složitější, pro některé již hodně těžká. A i přesto pošlete 100, 200, někteří i mnohem více a někteří moc moc. Každý jediný zlaťák je velkou podporou. Ač máme přes 30 tis.sledujících, dárců je sotva 1600.
Náš projekt, sen, budoucnost je pro některé trnem v oku, potýkáme se s pomluvami a nepříjemnými narážkami, kéž by tito lidé měli alespoň tu slušnost a řekli to přímo nám. Mrzí nás to. My tento problém nemáme kvůli nám, ale pejskům, o které se dobrovolně staráme. Vlastní nemovitost máme a úžasnou. Ale je již malá pro 60 pejsků a téměř 30 vozíčkářů. Řešíme zásadní problémy, kdy nonstop pereme - voda, odpad, cesta, kterou odmítají úřady roky řešit.
Reagujete slovy, berte, co se vleze. Zvláštní reakce. My jsme oficiální spolek, který aktivně pomáhá. Nejsou to naši osobní pejsci. Kdybychom nebyli, kdo by si vzal tyto pejsky, téměř všem hrozila poslední injekce a u většiny jiné spolky odmítly jejich přijetí.
Naši životní cestu znáte, je roky stejná. Jak tedy dále pokračovat? Již teď je jasné, že na rezervovanou nemovitost finance nevybereme. Hledáme vhodnou jinou. Levnější. Ale v dosahu 100 km od naší veteriny nejsou. Veterina je náš maják a ten neopustíme. Už ani neřešíme rodinu, dálku. Možná všeho budu jednou litovat, že jsem dala přednost psům.
Naši sbírku jsme zajisté rozeslali médiím, známým osobnostem. Nikdo nereagoval. A když, mají placené sdílení.
Naše stávající nemovitost je v nabídce. Ale jak dělat s 60 pejsky prohlídky, docela velký problém.
Je to začarovaný kruh.
Negativní reakce se daly čekat, je to typicky česká vlastnost. O to více si vážíme vás všech, kteří jste součástí tohoto snu. Děkujeme. JVN.
A co hledáme: vzdálenost do 100km od Prostějova. Samota, polosamota na kraji obce s možností psů (obce mají vyhlášky). Pozemek větší 3000m2. Nejlépe oplocený, alespoň částečně. Voda, odpady, dobrá příjezdová cesta pro dopravce a vývozy odpadů, šest a více prostorných pokojů, bezbariérový vstup nebo možnost vybudování, pozemek v rovině....vše v dobrém stavu k okamžitému nastěhování. Rekonstrukce s 60 pejsky je nemyslitelná.