+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

LOTYNKA

Babču máme od pátku doma. Je bez epi záchvatů, ovšem těkavá, trošku mimózka a sama nechodí. S podporou ujde na dvorku několik kroků. A je to lepší a lepší. S chutí baští, pije jak dromedár. Má zájem. Čůrá, kaká - hovňousky již bez červů a úplně čistá.
Opakujeme se, vždy raději uvedeme stav, ať nečteme o tom, jak ji máme utratit. Loty se léčí dlouhé roky na epilepsii. V původním domově téměř denní záchvaty s pauzami. Léčena Phenaemalem. U nás dne 21.10. 2022, v den příjmu po kompletním vyšetření, nasazen Libromide. K tomu má podpůrné veterinární přírodní kapky z Dokonalé lásky. Zajisté máme připraveny Diazepamy, kdyby byly velmi silné záchvaty - má v ČR výpadek, takže sehnat ho chtělo anděly a ti nám pomohli a máme naštěstí dostatek. Moc děkujeme za velkou pomoc.
Epilepsie je nemoc, u některých psů trvá déle, než se vše srovná. Měli jsme velmi těžké epileptičky a s léky normálně fungují a např. Adélka neměla už dva roky jediný záchvat, má maximálně třes. Takže víme, že toto chce čas, Libromide nástup účinků trvá až měsíc.... věříme, že to dáme a Loty to dá. A určitě bychom nenechali trpět žádného pejska. To by přece poslání JVN ztratilo smysl....
Děkujeme všem, kteří se zajímáte, myslíte na rafánky.
Přejeme vám klidné pondělí.