+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

Kouzelné Vánoce

Kamarádi naši, přejeme vám z JVN klidný a pohodový vánoční čas.
Pro nás je to sice den jako každý jiný, ale s pozadím pohádek, romantických filmů a koled. A také vzpomínkami na dětství, kdy jsem nemohla ani dospat, kdy hned ráno jsme zdobili stromek...ten pocit, že přijde Ježíšek, ani nevím, kdy jsem na něho přestala věřit...možná kousek toho pocitu zůstal. Protože stále věřím na zázraky, kouzla a něco vyššího. Jen s tím rozdílem, že toto dovede i obyčejný člověk, když doopravdy chce. Že když se lidé spojí, dokáží takové zázraky! V tomto roce jste s námi pomohli desítkám dušiček, které přišly zlomené, nemocné a dali jsme jim společně naději a víru v lepší. Co je více než zdraví, rodina, přátelství, láska a péče.
Když se podíváte na tento krásný obrázek, naši ochrnutou Mildred, co vidíte? Šťastného psa. Ano, neřeší, že má káru, neřeší, že má pleny, žije tady a teď. S úsměvem od ucha k uchu.
Přejeme každému JVN kamarádovi, JVN rodině, zejména zdraví! A to další přijde ke každé dobré duši samo.
Děkujeme, že jste s námi. Že jste součástí JVN cesty. Děkujeme, že jsme společně splnili sen - nový domov Efef. A děkujeme za každý úsměv, který nám posíláte. Děkujeme.
Aktuálně máme v péči 66 rafanků a všichni vám přejí požehnané Vánoce.
Tento den není o dárcích za tisíce, je to o tom lepším v nás. A kéž kousek toho lepšího v každém z nás zůstane po celý rok.