+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

Když už si myslíte, že bude období klidu

A všichni rafánci budou v pořádku a vše se dostane do běžného režimu. Tak ...
Běžné ráno. Druhé přebalování pyžamáků a Viktorka má krev. Žádná moč, jen krev, dost krve. Poprvé. Žádná teplota, pije, snídala s chutí, přece nebudu panikařit. U pejsků, kteří jsou u mě déle, dlouho, znám změnu jediného chlupu a vím. Viktorka je nová a nebudeme si nalhávat, má zlomenou páteř dost nepěkně, tak mě napadají různé scénáře.
Naše paní doktorka Zuzka je mimo ČR, zastupuje ji paní doktorka Sabina. Ok, píši Jitušce, akutka, bohužel nemůže, volám Evičce a ta nasedá ihned do auta a frčí.
Viktorka podstoupila vyšetření. Moč nelze odebrat, hustá, klky krve. Sono břišní dutiny - vše ok. Močák je téměř prázdný. Za tři hodiny se odběr povedl a odeslal na kultivaci. Dostala antibiotika a léky od bolesti. Byla propuštěna do domácí péče. Má jen zánět.
Doma snědla obídek, plnou misku paštiky a zalezla do deky. Teď spí.
U hendikepovaných psů jsou záněty časté, někteří mají i měsíce....máme 4, kteří mají stále dokola a třeba Čokynek má hustou gelovou krev také stále i s antibiotiky a po vyčištění močáku. U něj prostě vím. Teď už vím, že i Vikrorka bude extrém.
Jsem tolik vděčná za kamarády JVN. Že neváhají a jedou.