+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

Lotynka záchvat

Slabší citlivé povahy video nepouštět.
REALITA. JVN není jen o tom krásném, ale máme hodně pejsků, kteří jsou vážně nemocní. Jednou z nich je basetka Loty.
Je již měsíce s léky, nastavené přesně dle krve - má libromide, phenemal, pexion (nejvyšší dávky), zajisté má doplňky různé, ověřené, nehledáme doporučení, vše víme, známe. Máme letité zkušenosti a hlavně skvělou doktorku.
Loty záchvaty téměř vymizely. Měla za poslední 3 měsíce pár slabších, běžných. Včera bohužel obrovské, masivní. A musela okamžitě na hospitalizaci a do sedace.
Toto je záchvat, který měla večer, kdy se probrala ze sedace. Ihned byla dána do sedace a paní doktorka Sabina s ní zůstala na klinice přes noc. Ráno po probuzení opět záchvat, ovšem podstatně menší, proto opět sedace a uvidíme odpoledne.
Toto video je pro názornost, téměř nikdo nevíte, jak vypadá, může vypadat,  epileptický záchvat (jsou různé).
Lotynka je jinak ZCELA zdravá. Než se spustí lavina komentářů o trápení, víme, jací lidé jsou, tak si uvědomte, že i lidé těmito záchvaty trpí a jsou prostě léčeni a postup je vlastně identický. Jen s tím rozdílem, že pokud by naše lékařka shledala stav, který by neodpovídal životu, může přikročit k řešení. Nyní je LOTYNKA opět v sedaci a uvidíme za pár hodin. Zajisté nenecháme žádného pejska trpět, ale primárně mu zajistíme odborbou péči, řešení.
A Loty je bojovnice lvice.
https://www.facebook.com/jezevcicivnouzi1/videos/1635146846908873/?locale=cs_CZ