+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

Kamarádi, pojďme hlasovat!

Knihu Psí život od Jaroslav Irovský, spisovatel mnozí máte!
Podpoříme Jardu!


Přátelé, žádat kohokoli o cokoli mi nadále dělá výrazné potíže - což platilo i pro projekty, v rámci kterých jsem se snažil získat finance na vydání svých knih. A díky vám úspěšně, neb jste jak Hrobaři, tak také Psímu životu pomohli na svět, za což jsem vám moc vděčný!
Každopádně...
Přesně za měsíc končí hlasování pro KOSMAS cenu čtenářů, kdy lidé posílají hlas své oblíbené knize.  A ta, která získá hlasů nejvíce, bude oceněna 17. dubna v přímém přenosu České televize. Již jsem o vaše hlasy k mému Psímu životu žádal v prosinci, zkouším to ještě jednou. (Možná to ještě připomenu 7. dubna v den svých 38. narozenin.)
Dosud dle mého tušení hlasovalo několik stovek z vás, připočtu-li ke svým fandům též sledující stránky Jezevčíci v nouzi. Hlasů je však, žel, třeba několikanásobek. (... snad jen kdyby se právě těch několik tisíců podporovatelů JVN spojilo; s vědomím, jak moc by to nejen mně, ale právě i jezevčíkům pomohlo - stačí dát vzpomenout úspěch Gumpa, který také pomáhá pejskům a který tu cenu získal předloni...)
Co si budeme, ta šance vyhrát je malá. Nejsem známý spisovatel ani celebrita či přítel nějaké influencerky, kteří těch podporovatelů mají (deseti)tisíce, a vydal-li někdo z nich loni knihu (jako např. manželka Richarda Krajča), má 100000násobně větší šanci vyhrát. Ale zase... co kdyby! (A ten novinový článek nevypadá zle, co?)
Výhra = předání ceny v přímém přenosu na ČT Art = mnohem větší všeobecný zájem médií, knihoven, škol či čtenářů = besedy a čtení po ČR = mnohem více prodaných výtisků knížky = mnohem více prašulí pro pejsky + vysněná maringotka v Jeseníkách pro Jařího.
Já sám vyplňování jakýchkoliv anket nesnáším, takže se samo nebudu zlobit, pokud se vám do toho nebude chtít. V opačném případě stačí kliknout na: https://ml2023.kosmas.cz, zadat do "Vyhledat knihu" Psí život, poté vyplnit zbytek políček včetně horního, že nejste robot plus pak ještě vše potvrdit v příchozím mailu.)
A když se nevyhraje? Tak se nic nestane, svět se prostě bude točit dál stejně jako doposud. Ale kdyby se vyhrálo, to by bylo!
Mockrát děkuji! A přeji krásnou neděli. Jaří