+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

BLAHOŠEK náročná operace

Sedm hodin na sále. Od šesti večera do jedné v noci. Kdy mi cinkla zpráva od paní doktorky Zuzky, teď jsme s Ivou skončily...
Blázni obě dvě. Neskutečné šikovné doktorky. Blahošek alias Puclík (puzzle, celá pánev polámaná).
Nejdříve jsem žádala paní doktorku Zuzku, aby mi popsala odborně, co vše dělaly a já vám vše napsala. Ale upřímně, kdo tomu tady rozumí... Důležitý je výsledek a laicky vám řeknu, že se podařilo, možná  tedy částečně.
Pravá strana kompletně opravená, i kyčel funkční, sešroubováno (ve čtvrtek bude ještě jedna operace a přidají šroub). Levá strana, tak to je průser. Je tam šílená infekce, ta díra na fotce dole - odchází humus z kloubů kyčelního!!! Infekce je tak velká, že je velká pravděpodobnost, že levá strana nesroste jak má, takže levá noha funkční asi nebude. Teď je těžko psát, co bude nebo nebude. Proto slova "asi", "možná". Uvidíme za pár dní.
Každopádně dostal šanci. Dostal šanci, že bude chodit. A když nebude chodit na 4, bude chodit na 3. A hlavně! Má život.
Uvědomujeme si, že operace bude stát ranec. 60 tis.komplet. No víme...a snad a kéž BLAHOŠKA také podpoříte.
My opět a zase děkujeme paní doktorce Zuzce, protože řekla, jdu do toho, volám Ivě. Iva Trojanová je specialistka, ortopedka a má ráda výzvy. Tož si děvčata dala noční a zachránila jednoho malého puberťáčka, který měl pech na rodinu. Teď už bude dobře Blahošku.
Doktorky, jste fakt jedničky. Díky vám!
A pokud má někdo zájem o odborný postup operace, napište nám do komentáře. Poprosím paní doktorku, ať sepíše.