+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

NOVÉ PŘÍJMY JVN - Maruška a Serafínek

31.5.2024 jsme smluvně přijali dva pejsky. 13-letou fenku Marušku a 10-letého Serafínka. A ano, mají jména nová. Určitě jste je zaznamenali na fb. Tisíce sdílení. Jen my jsme je měli ve zprávách více jak 100*, kdy nám došel link na inzerát a ...Pár dní jinak eutanazie. To máme fakt rádi. Realita. Třetího rafánka převzala děvčata z Dede. To nám řekněte, to se fakt v celé ČR a SR nenajde někdo, kdo by jim dal domov? No nenašel, odpovíme si sami.
Mají již po kompletním vstupním vyšetření u paní doktorky Zuzky. Naštěstí jsou cajk. Jen mají oba pozitivní anaplasmosu, takže poslán titr na protilátky, slinivka také poslána. Maruška má zánět močáku, dostala antibiotika. Očička Serafínka k řešení.
Už jsou na cestě k nám do JVN.
Maruško, Serafínku, vítejte u nás. Už bude vše jen dobré.
Pro doplnění, byli několik měsíců v péči rodiny, která se jich ujala po úmrtí majitelů. Domov za ty měsíce nenašli a proto ta vyhrocená situace. Ač jí nerozumíme, tak nejsme od toho, abychom to řešili. A vás poprosíme o to samé. Lidi nezměníme. Ale upřímně....máme denně minimálně jeden takový telefonát ....a denně slyšet, nevezmete, tak uspíme, není pozitivní představa světa. Proto děkujeme za mikrosvět JVN Domova Efef.
Vždy se snažíme pomoci, alespoň inzerátem....a vždy je řešení. A euthanasie to fakt není.