+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

Cože? Udání na KVS? Hustý!

A proooč?
Že prodlužujeme utrpení zvířat, tejračka a blablabla. Že ty staří mají být humánně odejiti.
Nekecej!
Tož pan kontolér z KVS právě teď odjel. Prošel úplně každičký kousek JVN Domova Efef a ten panečku kukal. Nikdy v životě takový domov neviděl. A že toho viděl. Samozřejmě fotil nás všechny, chápejte ty moc tejrané a zubožené a my vesele skákali, štěkali a chtěli mazlendo grando. Čoveče žádný umrlec se nekonal, ani bordel se nekonal. Ani kotec se nekonal.  Dokonce i očkováky jsou max top (tož kdo očkuje vzteklinu, DHPPI+L4, KC a tetanus - sakra kdo to dělá, že jo!) a to nemluvíme o té veterinární péči u té naší doktorové Weinlichové.
No nic, my jedeme dál a tomu udavači díky! Ty ubožáčku malej ubohej, to čučíš. Dostaneš odpověď. My taky a do datovky, pak dáme veřejně.
Jako kamarádi, můžeme být více transparentní? Co více chcete? Jedeme na trilion procent. Rafánci se mají fanfárově, tisíce fotek, videí, každý měsíc Den otevřených dveří.
A stejně se najde trotl, co ví velké prd a bude otravovat život slušným lidem, kteří žijí pro ty, které jejich rodiny opustily. Ale na tebe dojde. Neboj se. Karma funguje.
Takže úsměv a my jedeme dál. Čus!
Děkujeme KVS za profi přístup. A kéž se kontrolují všechna zařízení. Kéž.