+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

Kalendář JVN 2025

Jak vznikal? Tentokrát se podíváme do zákulisí měsíce KVĚTNA.
A kdopak tento měsíc reprezentuje?
Ano! Hanička Zlá s Endouškem.
Hanka je s námi roky a já mám někdy pocit, že se známe celej život. Začalo to venčením, adopcemi staroušků a pak samozřejmě aktivní pomocí v JVN. Zasáhla doslova celou naši rodinu. Jen díky ní je s námi Jiřík, kdyby tenkrát nevzala osud do svých rukou, nikdy by nebyl a dodnes by asi jezdil max tak venčit.
Hanka byla pak i jeho svědkem...je rodinou naší, rodinou JVN. Pamatuji si na první naše setkání, i ona a každá jinak - tož to by mě zajímalo, jak to fakt bylo. Ale víte, co je nejdůležitější, že obě víme a obě vše děláme pro rafánky. Jsme obě hlavy dubové, naštěstí Hanička rozumnější a omlouvá mé vrtochy a amoky. A vždy je.
Každý rok vyzdobí JVN do květinek, doveze plnou dodávku letniček a Petro čiň se, ať je JVN Domov EFEF ještě krásnější. A my pak máme všude Hančí kvítí.
Bez Hanky by nebyly holky, Anička a Terka, obě vede ke správnému životu hodnot, slušnosti a pokory a že to má v dnešní době těžké si každý umíme představit.
Jako každý dobrovolník, i ona má své oblíbence, největším je právě Endoušek, panečku jak ten ji miluje. Když je Hanka, nikdo na něho nesmíme ani šáhnout, jinak nás značka od tesáků nemine.
Vždy obklopena pyžamáčky...
Hani, za vše ti moc děkujeme.
https://www.facebook.com/jezevcicivnouzi1/videos/493558946378173/?locale=cs_CZ