+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

A teď si říkáte, že se ta Petra pomátla, proč dává fotky květin na JVN

Nepomátla. Zatím.
To, že miluji JVN celým svým srdcem, to je jasné, že mám kousek srdce i pro květiny, zahradu, to mnozí víte také. Je to má radost. Ano, čas na 100% péči nemám, ale mám úžasnou maminku, která mi se zahradou, květinami pomáhá. Často si říkám, jak to vše dává, když má o 21 let více. Uf.
Tuto hromadu mi koupila naše báječná Hanička Zlá. Dohady o tom,že to přece nejde, prostě nebere, mohu řvát, křičet, že nebude kupovat kytky přece! Že má koupit granule psům, tak ona JUST koupí i ty granule. Radost.
Prý máme velký Domov Efef a musíme pořádně vyzdobit.
A pro květinky zajela dnes naše skvělá paní Evička (jezdí s rafánky na terapie).. a zase dohady o tom, že to přece nejde....že to není jvn, pséci, že je to moje osobní...paní Evička odpověděla, mám dnes možnost a ráda to udělám.
Říkám si často, kéž by byl svět takový jako je v JVN.
Kéž by byli všichni lidé, jako jsou v a kolem JVN. Bylo by tak krásně. Lidé by si s úsměvem a láskou pomáhali. Vlídnost, pokora, sounáležitost.
Ano, realita. Už opět otevírám oči..
Ale tu moji malou dětskou naivitu si fakt nechám.
Jako bonus paní terapeutka Kačka poslala po jejím příteli již MLS laser na celý prodloužený víkend.
Zítra stěhujeme halu a přihlásili se dobrovolníci. Je to tak vše dojemné, krásné. A já cítím tak obrovskou vděčnost, že vás všechny mám, máme. Děkuji a děkujeme moc. Moc!!!