+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

SAMÍČEK

Bude mít 16 roků. Je od majitele, který ho nechal rok samotného na bytě, čekal, že umře, jen ho krmil ....prý ho nechtěli v žádném útulku.
Celý počůraný, pokakaný. Smrdí.
Kompletní vstupní vyšetření u naší paní doktorky Zuzky má za sebou: strašný zuby, snap test negativní, není kastrovaný, RTg hrudníku ok, sono se nedalo pořadně udělat, protože stále štěkal a nepoležel a zatínal břicho, takže orientačně tam nic hrozného není, ale podrobné vyšetření udělat nešlo. Je slepý, hluchý téměř. Krve kompet ok, slinivka se posílá, zánět močáku nemá, dostal odčervení a odblešení.
Má hypotyreózu - bude brát forthyron 200 0,5tbl 2x denně. Za měsíc kontrola.
Tak a teď k vašim komentářům - ne, nebudeme podávat žádný podnět. Nemáme na to čas. Žijeme v ČR a víme, jak tady vše NEfunguje. Kauza našeho Bohouška nás sakra vycvičila, kdy všichni víme, že o týrání dlouhodobé šlo a víte co, buzerovaly úřady jen nás, KVS kontroly našich psů, udání, soudy, ano, soudy! Sice jsme vše vyhráli, ještě že máme úžasného pana advokáta, který se nedal, ale kdychom ho měli platit, nikdy se nedoplatíme! Tolik času! Stovky stran spisů. Takže ne, my do těchto soudů nejdeme. Vám se to kliká, napíšete tři věty a Petro, co budeš dělat. Petra bude dělat to, co umí nejlépe, starat se o pejsky a společně s vámi opraví to, co někdo podělal. Uvítáme, prosíme, podporu, 2300759229 / 2010
Prostřednictvím tohoto účtu přijímáme dary na naši činnost. Moc děkujeme.
https://www.facebook.com/jezevcicivnouzi1/videos/1319160195480230/?locale=cs_CZ