+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

Kamarádi, sedíte? Dýcháte?

To je pecka!!!! Největší wau.
František po dvou letech má domov! Ne že by v JVN nebyl hepy jak dva grepy, to on zase byl. Ale víte jak, když je šance najít domov! Dva roky čekal. Dva roky!
Přišel k nám ochrnutý na začátku července 2021, že ho rodina chce utratit. Ok. Dlouhá cesta, úžasní manželé Nejezovi ho zoperovali, šance moc nebyla, měl moc staré léze a několik, ale on to dal!!!! Normálně se postavil a začal chodit. Pak další rána, slezina....i to dal. Úžasný, dokonalý kluk. Ale po ochrnutí....každý chce mladého, zdravého, ne staršího a po takovém zákroku.
Ale!
Ne každý je jako má úžasná kamarádka Danuška a její skvělý muž Pepa. Ano, ti, kteří před lety adoptovali starou Elišku (ta již zemřela), pak si vzali starou Boženku a mladšího Janečka. A teď svatou trojici opět doplnil FRANTIŠEK.
Danuška je lidská lékařka a s péčí o malinko nemocného Františka si hravě poradí. Fanouš se začlenil okamžitě, vybral si místo právě tam, kde spinkala Eliška. Je to labužník, baští za tři pséčky. A je nesmírně šťastný. Chápete to.
Dva roky. Kdy už jsme říkali, je doma v JVN, tak si ho vybere nejbližší rodina JVN.
Tomu se říká štěstí! Přejeme vám všem krásný společný čas ve zdraví a s úsměvem. Děkujeme za vše. Moc.
A kamarádi! Velké díky patří i vám, jen s vámi jsou možné tyto nové začátky. Bez vás by nebyl zoperován, bez vás by nechodil, a co víc, bez vás by ani nežil! To my společně jsme JVN.