+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

Dokonalý BOŽÁNEK v péči JVN k adopci - již má kompletní veterinární kolečko za sebou

Má 6 roků, 6 kg. Taková žížala.
Božánek je takový malý Jekyll a Hide. Doma je pan úžasňák, klidný, čistotný, rozvážný, spinká na křesle, gauči. Ale nenechte se zmást, je hlídač a jak uslyší třeba jen klíče, kroky, auto v dáli, vyběhne na zahradu a hlídá jak největší pes. Živé stříbro, miluje pohyb, procházky, hry a nejvíce hrabání. Naše  zahrada je plná tunelů na Zéland, je lovec myší.
Povahově je k lidem, které zná, přátelský, když chce on, je i tulivý. Cizí lidi - na DOD se pokoušel štípat do lýtek a chránil si to tady. Štěká na cizí lidi. Skutečně potřebuje čas.
Ve smečce je nekonfliktní, ale některé pejsky nemusí a také na ně štěká. Stačí usměrnit. Není rváč. Zkouší hranice.
Miluje procházky, je velice aktivní a na začátku hodně táhne, je tedy príma, aby člověk uměl s takovým rafánkem pracovat.
Jiná zvířata netušíme, zda by dal či nedal.
Pouze jako 100% člen rodiny. Parťák! Ne do boudy, kotce, zahradu, na chodbu!
Vhodný k aktivní rodině. Ne k seniorům. Rozumné větší děti ano. A spíše do domku s pevně oplocenou zahradou. Je to takový chasník, v betonovém městě by šťastný nebyl. A v paneláku by mohl dělat čurbes (štěkat na výtah, klíče, kroky).
Baští granulky Sams Fields od JK Animals a Lukullus/Animondu konzervy.
V autě jezdí v přepravce.
Neužívá pravidelně žádné léky.
Hematologie, biochemie, sdma, T4, Snap 4dx - veškeré hodnoty má v normě. Moč ok. Rtg, sono ok.
Je kastrovaný, je kompletně očkovaný i přeočkovaný - DHPPi+L4, Rabies, KC, proti tetanu. Je čipovaný (čip registrovaný v Národním registru), odčervený, ošetřený spot on Vectra.
Zde body postupu adopce: https://www.facebook.com/jezevcicivnouzi1/photos/a.1572669016287231/2391014971119294/?type=3&theater&locale=cs_CZ
Zájemci o jeho adopci, pište, prosíme, POUZE na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Vaši JVN.